Partners

Dankzij onze partners kunnen wij onze diensten verlenen zoals u gewend bent bij Stoffeerderij Esman. Mocht u geïnteresseerd zijn in een samenwerkingsverband met ons, neem dan contact op. 

onstenk

Onstenk Meubelen

Kom gerust binnen in de showroom van Onstenk Meubelen en neem gerust de tijd. Want er is veel te zien: meubelen in diverse stijlen, voor elke kamer. Kwaliteit die u direct herkent in afwerking en design, voor prijzen die u zeker aangenaam zullen verrassen. Kom, kijk en vergelijk! De medewerkers van Onstenk Meubelen helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en het geven van advies op maat. De koffie staat voor u klaar!

SWITCH

Switch

Switch is een groothandel in meubelstoffen en fournituren. Switch levert aan meubelstoffeerders, jacht-/autostoffeerders, woning-inrichters en de meubelindustrie. Zij hebben een complete collectie meubelstoffen. Van klassiek tot modern in diverse dessins en talloze uni's. Switch levert alle artikelen van Winter waaronder de Alcantara® aan de stoffeerderijen, waaronder Stoffeerderij Esman.

reynaldo

Reynaldo

Bernard Reyn B.V. profileert en positioneert zich als een internationaal opererende leverancier in het midden en hogere marktsegment van onderscheidende meubel-, gordijn- en decoratiestoffen. De meubelstoffen worden gevoerd onder de merknaam Reynaldo.

SAUM & VIEBAHN

Saum & Viebahn is de internationale en actieve textieluitgeverij die gespecialiseerd is in meubelmaterialen, gordijnen en decoratiestoffen van uitstekende kwaliteit. Daarnaast onder meer een groot assortiment aan gordijnen met zonbescherming op de binnenkant. (Plisseestores, van Raffrollos)

BERNARD TER HOFTE BV

Bernard ter Hofte is eigenaar van de gelijknamige onderneming. Bernard ter Hofte is specialist in meubelstoffen met ruim 30 jaar werkervaring met een groot netwerk aan weverijen en toeleveranciers van kwaliteitsstoffen. Hij is gepassioneerde professional met oog en oor voor kleuren, trends en signalen uit de markt. Daarnaast bezoekt Bernard ter Hofte u persoonlijk om zijn collecties toe te lichten en antwoord te vinden op al uw vragen met betrekking tot meubelstoffen.

Warwick

Warwick

De familie Warwick is altijd erg scherp geweest op het gebied van stoffen door de jaren heen. In de jaren '60 en de jaren '70 was het vinyl en fluweel; in de jaren '80 en de jaren '90 was het de waaierontwikkeling en de internationale distributie. Vandaag de dag is de naam Warwick stoffen een begrip op de stoffenmarkt. Warwick is kwaliteit en diensten de wereld rond.

Clochard

Clochard Fabrics

Clochard Fabrics heeft 15 jaar geleden het startschot gegeven voor een innovatie op de Nederlandse markt. Met hun grote kennis op het gebied van meubelstoffen voor de herstoffering en meubelindustrie weten ze zich toch altijd weer te onderscheiden van de rest. Clochard is het gehele jaar bezig met ontwikkelingen van nieuwe designs. De meubelstoffen zijn dan ook altijd up to date en worden naar trends ontworpen, Clochard mag zich dan ook een trendsetter noemen!

ariside

Aristide

Aristide N.V. (voorheen: Aritex) is sinds 1979 editeur en distributeur van hoogwaardige decoratie en bekledingsstoffen voor stoffeerders, horeca-inrichters en de zitmeubelindustrie, pakt uit met betaalbare tegels van kunstleder die niet alleen naar echt leder rekenen, maar bovendien overal toepasbaar zijn om bijvoorbeeld een muur in de woonkamer of een stijlvolle bedwand luxueus te bekleden. 

lancier

Lancier

Lancier is een groothandel in stijlvolle meubelbekleding en levert uitsluitend aan de meubel- auto- en scheepsstoffering, de woning- en projectinrichting en de meubelindustrie. Meerdere malen is Lancier uitgeroepen tot beste groothandel van het jaar. Inmiddels zijn zij in het gehele land bekend om hun uitgebreide collecties, vlotte levering en prima service. Lancier heeft een traditie in het verkopen van vakkundig gefabriceerde meubelbekleding. Zij kiezen daarom met de allergrootste zorg haar fabrikanten en collecties. 

buvetex

Buvetex

Met Buvetex kan men constant uit meer dan duizend stoffen, kunstleders, leder, micro-leders en micro-fibers, kiezen. Een onovertroffen en exclusief aanbod voor iedere klant. Onder één dak vindt u alle trendgebonden kwaliteiten, dessins en kleuren. Zowel voor decoratief-huishoudelijk als voor intensief gebruik. Niet-gekleurde rompen kunnen worden afgewerkt in dezelfde tint, met hetzelfde patine als de meubelen van uw eigen hand. Of u kunt een keuze maken uit de rijke kleurenpalet van Buvetex!

Kobe

'KOBE INTERIOR DESIGN', een wereldwijd merk van Kobefab International B.V. omvat een uitgebreide collectie gordijn- en meubelstoffen. Alle medewerkers hebben een unieke passie voor stoffen en wandbekleding waarbij innovatie en de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige producten hoog in het vaandel staan. Al meer dan 35 jaar spelen we een belangrijke rol in de interieur-, design- en lifestyle branche. De onderneming heeft een stevige Europese basis met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Onze producten worden wereldwijd in meer dan 50 landen gedistribueerd, door professionals en eindgebruikers gebruikt en in hoge mate gewaardeerd.

keymer

Keymer

Keymer selecteert sinds 1932 meubelstoffen, outdoor stoffen en kunstleer van hoge kwaliteit en volgens de laatste trends. Keymer Essential Fabrics zijn van Europese weverijen, die voldoen aan strenge Europese milieunormen. Dat garandeert constante kwaliteit en snelle levering uit voorraad.Stoffen zijn bepalend voor de sfeer van je interieur. De collectie van Keymer bestaat uit een breed assortiment authentieke dessins, zo opgebouwd dat de diverse stijlen en kleurstellingen onderling zijn te combineren.Een goede stof komt tot zijn recht als het wordt gebruikt waar het voor gemaakt is. Daarom werkt Keymer alleen met vakkundige stoffeerders, interieuradviseurs en meubelwinkeliers.

ROMO

ROMO

Romo Group is een echt familiebedrijf, opgericht in 1902, met het hoofdkantoor in Nottinghamshire, Engeland. Romo ontwerpt en verkoopt exclusieve meubel- en gordijnstoffen, behang en passementen voor particuliere en projectmatige interieurs. De collectie bevat klassieke en moderne drukstoffen, luxueuze damasten, zijdes, jacquards, chenilles, velours en een uitgebreide serie uni en semi-uni weefsels. Romo's reputatie in het aanbieden van excellente dessins en stofkwaliteiten, is gebouwd op twee belangrijke pijlers: exclusieve dessins ontworpen door ervaren ontwerpers; en nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige weverijen en drukkerijen. Momenteel vallen zes designhuizen onder de Romo Group: Romo, Mark Alexander, Zinc, Villa Nova, Kirkby Design en Black Edition, allen met hun eigen stijl en kleurenpalet. Creativiteit in ontwerp en producten en service op het hoogste niveau staan hoog in het vaandel in de bedrijfsethos.

 

kirby design

Kirby Design

Als onderdeel van The Romo Group werd het nieuwe merk Kirkby Design in september 2009 gelanceerd. Kirkby Design en biedt een bron van moderne, hoogwaardige stoffen. Kirkby Design brengt prachtige stoffen met een strak, eigentijds gevoel en een kwalitatieve finish in een uitgebalanceerd kleurenpalet. Met een frisse moderne benadering van meubelstoffen anticipeert Kirkby Design op de veranderende behoefte aan een betrouwbare, betaalbare en toepasbare bron van stoffen, die de essentiële basis vormt voor decorateurs, detaillisten, meubelfabrikanten en stoffeerders. De stoffen van Kirkby Design zijn stijlvol, uitermate duurzaam en divers in gebruik voor zowel huishoudelijke als projectmatige toepassingen. Een bepalende karakteristiek van Kirkby Design is het speciaal ontwikkelde kleurenpalet. De kleurschakeringen bestaan uit een uitgebreide serie verfijnde naturelle tinten, zoals Steen, Havana en Jute, aangevuld met een selectie moderne kleuren als Indiaanse Inkt, Koriander, Jeneverbes en Herfstrood.

MERCIS Fabrics & Leathers

Mercis d.o.o. Fabrics & Leathers has been operating since 1994. By following the fashion trends and requirements of our customers, we grew from a small company into one of the largest providers of fabrics for interior design. Our programme covers various upholstery materials, tablecloths for the hospitality industry and for your home, curtains, curtain rods, etc. Our wide range of products allows our customers to find the appropriate material for a trendy or retro furnished home. Our selection of materials is adapted to different tastes, while the range of products and prices is wide enough for everyone to find an appropriate fabric. All the products from our regular collections are always in stock, so we can guarantee our customers short delivery times.

 

Van Leeuwen Leder BV

Per 1 september 1999 is Van Leeuwen Leder BV middels een management buy out overgenomen door Jan Denissen. In 2003 werd door Jan Denissen Wildeman Waalwijk BV vanuit  een faillissement over genomen, waarna een nauwe samenwerking tussen de zusterbedrijven ontstond. Medio 2005 werd de derde firma, Wildeman Benelux BV, opgericht. In 2009 betrokken de drie zusterbedrijven een gezamenlijk pand op het nieuwe industrieterrein Haven VII te Waalwijk. Door de focus op service en continuïteit te leggen, en door te werken met uitsluitend kwaliteitsproducten en betrouwbare leveranciers is het mogelijk geworden om als familiebedrijf bijna 100 jaar actief te zijn in de markt.

 

Talla Agenturen

Talla Agenturen heeft meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in woningtextiel, meubelstoffen, leer, kunstleer en gordijnen. Ruim 7 jaar vertegenwoordigd het Reynaldo waarbij diverse klanten zijn ondergebracht, zoals meubelstoffeerders, meubelfabrieken, architecten, stylisten en woonwinkels. Ook de projectstoffering is daar een belangrijk onderdeel in geworden.

 

Reacties zijn gesloten.