Over Esman

Stoffeerderij Esman is gespecialiseerd in het stofferen van onder andere meubels, auto’s, boten, caravans, en speciale vormen.


Heinz Esman (eigenaar)

 

Geschiedenis

Wat in 1995 begon als een bedrijf aan huis is uitgegroeid tot een stoffeerderij met bekendheid door geheel Nederland. In 1995 was het na jaren in loondienst mooi geweest en begonnen we een eigen stoffeerderij aan huis onder de naam Stoffeerderij Esman.

In een bij huis nieuw aangebouwde schuur startte we ons bedrijf wat direct een groot succes bleek te zijn. Huis en werk bij elkaar was een mooie combinatie maar naar twee jaar werd het hoog tijd te verhuizen naar een groter pand.

Door de enorme drukte hadden we plaats te kort en moesten we nood gedwongen verhuizen. Ons nieuwe pand aan de Rozengaardseweg was vele malen groter en hier hoopte we vele jaren te kunnen vestigen.

Vervolgens zijn we naar een van de oudste bedrijventrein Keppelseweg verhuisd, waar wij aan het Zaagmolenpad 103 te Doetinchem gevestigd waren.

Na vele trouwe jaren aan het Zaagmolenpad, was het voor Stoffeerderij weer tijd om een gunstigere locatie te zoeken. Sinds 2010 zijn wij gevestigd aan de Winkelskamp 2 te Hengelo, Gelderland.


Ga naar de dienstenpagina en ontdek wat Stoffeerderij Esman voor u kan betekenen!

Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen rondom Stoffeerderij Esman? Volg ons op Instagram! En vind ons leuk op Facebook!