Diensten

Hieronder ziet u een overzicht aan diverse diensten die mogelijk zijn bij Stoffeerderij Esman. 

Meubels stofferen

Dankzij Stoffeerderij Esman gaan uw meubels weer jaren mee. Meubels kan men grofweg in drie categorieen indelen: meubels die een woonfunctie hebben, kantoor-meubels die voornamelijk een functioneel doel hebben en tenslotte decoratieve meubels. Voor alle meubels, maar met name de zitmeubels geldt dat na verloop van tijd de stoffering niet meer is wat het was. Het is versleten of men is er op uitgekeken. Neem daarom contact op met Stoffeerderij Esman om nog meer slijtage te voorkomen. 

 

Voor en na: 

Uitgelichte afbeeldingen

 

Auto-interieur, scooter en motor stofferen

Of het stoffeerwerk van uw interieur of exterieur nu vervangen, gerestaureerd of gerepareerd moet worden, wij bieden u een professionele en betaalbare oplossing. Geef uw autostoelen, scooterzitje of motor een tweede leven door ze te laten voorzien van een nieuwe vulling en mooie stoffen of lederen bekleding.

Caravan-interieur stofferen

Caravankussens en overig -interieur zacht en smerig? Laat Esman ze een tweede leven geven! Stoffeerderij Esman is gespecialiseerd in alle stofferingen, dus ook uw caravan kussens worden uitstekend bij ons helemaal nieuw gemaakt of alleen gestoffeerd. Alles is mogelijk, van eenvoudig tot exclusief. Wij staan er om bekend om een stukje vakwerk af te leveren voor een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Boot-interieur stofferen

Nieuwe bekleding geeft een nieuwe uitstraling aan uw boot. Ook hiervoor kunt u bij Stoffeerderij Esman terecht.

 

Speciale vormen / maatwerk

Het stofferen van special vormen / maatwerk is bij stoffeerderij Esman geen uitzondering. Op maat gemaakte motorzadels voor antieke motoren is een van de vele werkzaamheden die Stoffeerderij Esman onder andere zo uniek maakt. In overleg met de klant wordt de vulling op het interieur bepaald. Neem met ons contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Groupage-transport-frankrijk-offerte

Reacties zijn gesloten.